„Alegeri potrivite”pentru sanatate si o silueta de invidiat prin antrenamente efectuate la sală

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, care a fost mderată de Romeo Chiriac și Laurențiu Ciornei, a avut-o ca invitată specială pe Ana Maria Suciu Guther – manager pentru aerobic la Alexandreea Club Fitness & Spa.

În cadrul emisiunii fosta componentă a lotului național de gimnastică ritmică a vorbit despre avantajele antrenamentelor efectuate la sală comparativ cu cele făcute acasă.

“Cea mai mare satisfacție a mea vine când văd oamenii fericiți și împliniți după antrenamentele pe care le facem împreună la sala Alexandreea Club Fitness & Spa. Prin pasiunea mea, îmi doresc să determin cât mai mulți oameni să facă sport la sală și să înțeleagă că mișcarea este vitală deoarece ne menține tineri, optimiști și sănătoși. Îndemn oamenii să facă mișcare la sală pentru a se menține sănătoși cu toții și pentru a-și întări organismul. Sportul are foarte multe beneficii, atât la nivel psihic, cât și la nivel fizic”, a declarat Ana Guther.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”, iar actorul Victor Yila a avut pastila ”Munca la negru”.

 

Ce alegeri potrivite putem face?

Sa ne miscam in ritmul cel mai potrivit pentru noi insine, in functie de starea de sanatate, de varsta, de sex, de mobilitate si sa imbinam munca cu timpul liber intr-un mid optim. Beneficiile sportului pentru a combate sedentarismul si a ne mari tonusul, vitalitatea si sanatatea sunt deja bine cunoscute. Iar la asta se adauga si un alt avantaj. Acela al unei siluete de invidiat si al cresterii stimei de sine.

La Alexandreea Club Fitness & SPA, proprietarul acestui club ultramodern, Alexandru Hârleșteanu a reușit să creeze o adevărată oază de relaxare și mișcare, alături de managerul executiv Bogdan Comșa și de o întreagă echipă de profesioniști, printre care și Ana Guther.

 

Cuvinte cheie