Despre fericire

Esther Hicks (cunoscuta si Abraham), speaker motivational, autoare, life coach, este una dintre primele sustinatoare ale curentului legii atractiei, si o cunoastem din documentarul Secretul. In cartea “Cere si ti se va da”, ea ne vorbeste pe langa legea atractiei, despre fericire si emotii.

Fericirea noastra este data de emotiile noastre care functioneaza ca un sistem de navigare. Odata ce am decis ca ceea ce ne va face fericiti este o anumita actiune, emotiile noastre ne asigura un sistem de ghidare. Ele ne ajuta sa parcurgem de unde suntem pana unde vrem sa ajungem. Putem, astfel, sa ne dam seama despre ce ne -ar face fericiti, ascultandu -ne emotiile,”iar in aceasta viata cea mai mare prioritate este fericirea noastra.”

Atunci cand emotiile tale indica o stare de bucurie, de fericire, inseamna ca esti complet conectat la Sursa si implicit transmiti aceasta stare de conectare celor din jur.
Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa faci neaparat lucruri pentru ceilalti caci si ei au acces la aceasta Sursa. Ajutorul cel mai mare pe care il poti da este implinirea si fericirea ta care se va revarsa asupra tuturor celor cu care intri in contact.”Cel mai mare dar pe care il poti oferi este fericirea ta”.

Daca cei din jur depind de actiunile/gesturile tale pentru a fi impliniti, atunci ei sunt inrobiti. Tu nu poti fi responsabil de fericirea lor, realizeaza ca daca ei au nevoie de o anumita actiune/gest din partea ta pentru a se simti fericiti, atunci ei sunt cei care au o problema.

Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlalti, iar fericirea celorlalti nu depinde de tine, ci doar de echilibrul lor vibrational. Fericirea ta depinde de deprinderea utilizarii propriului tau Sistem de Ghidare Emotionala. Odata ce incepi sa ai incredere in propriile sentimente si emotii pentru a descifra ceea ce se ascunde in spatele lor, vei putea sti clar care este drumul potrivit spre propria fericire.
“Cu fiecare gand emis vei simti daca te aproprii sau te indepartezi de indeplinirea dorintelor tale”. Abraham-Esther Hicks ne sfatuieste sa nu ne folosim de surse externe de ghidare pentru ca nimeni nu ne cunoste mai bine decat noi insime. Cei din jur ne pot afecta si influenta in consolidarea drumului catre fericire din cauza ca isi pot imprima propriile dorinte asupra vietii tale.
Astfel este nevoie de rabdare in autoeducarea atentiei asupra emotiilor pentru “a te putea calauzi singur, direct spre indeplinirea obiectivelor proprii”.

Cuvinte cheie