Magazinul de la care poti cumpara cu discretie jucarii pentru adulti

 

Industria jucariilor pentru adulti a cunoscut o adevarata crestere in ultimii 20 de ani, deoarece, in societate, aceste accesorii au devenit din ce in ce mai acceptate, iar in America, 8 din 10 adulti au incercat macar odata aceste jucarii sexuale atat in randul barbatilor, cat si in cel al femeilor.

 

Ca regula de baza, este bine sa comandam astfel de jucarii doar de la un magazin erotic autorizat care vinde produse originale. Multe femei nu pot avea un orgasm doar prin sex cu penetrare si multe nu au experimentat niciodata un orgasm. Acesta nu este un defect si nu semnaleaza ca ceva nu este in regula. Jucariile sexuale, care includ, dar cu siguranta nu se limiteaza la, vibratoare, pot ajuta. Ele pot oferi stimulare a clitorisului intr-un mod in care sexul singur nu poate. Barbatii se plang uneori ca simt presiunea de a performa. Utilizarea jucariilor sexuale poate ajuta la reducerea acestei presiuni, permitand atat barbatilor, cat si femeilor sa se relaxeze si sa se bucure de experienta.

 

Odinioara acest lucru era gandit ca o activitate solitara, insa acum exista o varietate de jucarii sexuale disponibile menite sa fie folosite de cupluri, atat in timpul preludiului, cat si in timpul actului sexual. Acestea nu iau neaparat locul iubirii traditionale, ci mai degraba sunt menite sa o imbunatateasca, asigurandu-se ca ambii parteneri se simt impliniti si multumiti.

 

Jucariile sexuale ofera, de asemenea, posibilitatea de a invata ceea ce inseamna sa ne simtim bine. Puteti folosi mai multe vibratoare pentru a explora diferite zone ale organelor genitale si intregul corp, pentru a gasi ce va activeaza si ce va satisface partenerul.

 

Aducerea in discutie a subiectului jucariilor sexuale la inceputul unei relatii, ar putea sa nu fie o idee grozava. Noul tau partener ar putea crede ca spui ca nu te multumeste. Dezvoltarea increderii inainte de a discuta despre jucariile sexuale este o idee buna.

 

Unii oameni prefera sa inceapa conversatia in afara dormitorului, facand asta ca o conversatie mai obisnuita. Poate doriti sa mentionati subiectul, pentru a vedea reactia partenerului inainte de a introduce ideea ca doriti sa le incercati. Atat barbatii, cat si femeile pot fi nesiguri cand vine vorba de viata lor sexuala. Cand un partener aduce in discutie ideea jucariilor sexuale, unii ar putea sa o vada ca un afront, o critica a abilitatilor lor de a-si satisface partenerul. Cand introduceti ideea de jucarii sexuale, asigurati-va ca va concentrati asupra modului in care aceasta poate imbunatati o viata sexuala deja implinita. Magazinele nu duc lipsa de dildouri, iar asta inseamna ca toti clientii pot incerca mai multe modele care difera in dimensiuni si culori pentru a obtine satisfactie totala. Nu in ultimul rand, a experimenta cu jucariile sexuale inseamana sa descoperiti noi placeri in jurul zonelor erogene!