Recomandari si Meditatie de relaxare profunda pentru integrare de noi obiceiuri si tipare mentale pozitive

Good Habits sign with a beach on background

Fie că este vorba de familie, dragoste și copii, ori de protectia casei tale sau de succesul si norocul în afaceri si bani, gasesti remedii Feng Shui pentru prosperitate, meditatie si sanatate.

Pentru fiecare aspect ce este important pentru tine si familia ta. Nu doar in 2020, anul sobolanului de metal, ci in toti anii

Pentru a amplifica energiile pozitive din spatiile in care traim sau lucram, pentru a potenta energiile bune care ne inconjoara și pentru diminuarea energiilor negative pe întreg parcursul anului, avem nevoie de remedii specifice acestei perioade.

Exista remedii generale, care ajuta toate zodiile si amulete, carduri, placi de protectie si statuete specifice pe fiecare zodie in parte.

Poti gasi o selectie de produse benefice pentru aceasta perioada: pentru dragoste, sanatate, abundenta, noroc in viata si in cariera. Chiar si consultanta gratuita, daca nu stii ce sa alegi. Cei de la Fengshui4life.ro iti vor face cu siguranta cele mai potrivite recomandari, dintre cele peste 1500 de produse.

 

Daca vrei sa pui si tu osul la treaba, integreaza in viata ta noi obiceiuri pozitive. Care sa te sustina in obtinerea succesului personal.

Iti propun sa vizionezi inregistrarea de mai jos cu Recomandari practice si o Meditatie ghidata de relaxare profunda, pentru integrare de noi obiceiuri si tipare mentale

Iar daca vrei sa aflii mai multe, te invit sa te aboneazi si sa urmaresti Canalul Youtube .

Sa ne fie de folos in anul 2020 si nu numai!

Ileana Vladut

 

Cuvinte cheie