Studiu de caz „Putin și înotul”. Paul Georgescu, primul român care a câștigat titlul suprem la înot în ape deschise

Business Philosophy, emisiunea de la Canal 33, l-a avut ca invitat special pe Paul Georgescu, primul român care a câștigat titlul suprem la înot în ape deschise, informează Revista Sport Magazin.

Moderatorul Romeo Chiriac a analiza alături de invitatul Paul Georgescu tehnicile de manipulare prin care Putin a folosit înotul ca vector de imagine.

Paul Georgescu a fost desemnat Man of the Year 2021 de către World Open Water Swimming Association Awards – WOWSA, cea mai mare organizație de înot în ape deschise din lume.

Atât performanțele pe care le-a avut în înotul în ape libere și înghețate, cât și contribuția la dezvoltarea acestei discipline i-au adus lui Paul Georgescu unul dintre cele mai râvnite titluri din lume, Man of the Year 2021. Vizioneaza emisiunea aici.

Sportivii români pregătiți de Paul Georgescu s-au întors de la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate din Polonia cu 10 medalii.

Romanian Triple Crown este unul dintre proiectele în care Paul Georgescu pe care și l-a propus anul acesta. Romanian Triple Crown înseamnă înot în trei ape diferite: curgătoare, lac și mare. 

Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu, a prezentat Rubrica de Pariuri Sportive Pontul Verde”, iar terapueta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica „Alegeri Potrivite” .