Tipuri de pariuri disponibile la Betano

Betano este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri online din România. Totodată este și printre cele mai preferate agenții de către pariorii profesioniști și asta datorită multiplelor beneficii pe care aceștia le acordă clienților. Pe lângă bonusurile remarcabile pe care le au în ofertă, Betano dispune și de o gamă largă de tipuri de pariuri pe majoritatea sporturilor. Descoperă cum imi fac cont la Betano pentru a putea plasa toate tipurile de pariuri explicate in acest articol.

Cele mai multe tipuri de pariuri sunt, cum era de așteptat, pe sportul preferat, fotbalul. Aici avem mai multe categorii de pariuri. Pariurile principale cuprind opțiuni ca rezultat final, total goluri peste/sub, ambele echipe înscriu sau nu, șansă dublă, niciun pariu pe egal, pauza/final, total goluri și scor corect. De asemenea, nu sunt uitate nici pariurile pe handicapuri, marja victoriei sau combinații dintre acestea. Pe platforma Betano poți paria inclusiv pe jucătorul preferat, pe rezultatul din prima repriză sau chiar pe minutul primului gol, dacă acesta va fi sub sau peste minutul 28.

Pariu pe metoda marcării golului

Un tip de pariu interesant la fotbal este reprezentat de pariul pe metoda marcării golului. Aici, deși este destul de riscant, poți obține profituri uriașe dacă anticipezi bine metoda. Ai de ales între șut, lovitură de cap, lovitură liberă, penalty, autogol sau fără niciun gol în meci. Poți paria și pe prima echipă care marchează un anumit număr de goluri, de obicei variantele sunt de 2 sau 3 goluri. Alt tip de pariu este ca echipa să marcheze în ambele reprize cel puțin un gol sau pe faptul că o echipă va câștiga meciul fără să primească vreun gol. Un pariu simplu care poate avea cote destul de mari este pariul pe repriza cu cele mai multe goluri. Aici ai la dispoziție 3 variante printre care și egalitate.

Există și tipuri de pariuri pe pauză

La acest tip de pariuri regăsim pariuri pe scorul corect din prima repriză, pe o echipă care va câștiga ambele reprize, pe o echipă care va câștiga cel puțin o repriză, pe handicapuri din prima repriză, pe echipa care va marca următorul gol în următoarea repriză sau pe șansă dublă la pauză.

Alte tipuri de pariuri interesante la Betano le regăsim la pariurile pe tenis. Bineînțeles că și aici avem o multitudine de variante, dar o să îți prezint câteva mai importante. Cel mai popular pariu este cel pe câștigător meci, apoi vin următoarele ca total game-uri, pariuri pe seturi, game-uri peste/sub, pariuri pe ași sau pariuri pe duble greșeli.