„Alegeri Potrivite” – Trăiri ȋn ape ȋngheţate, emoţii ȋn familie şi un mental puternic de campion mondial

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, i-a avut astazi ca invitați pe Paul Georgescu, campionul mondial la înot în ape înghețate, deținător a numeroase recorduri în ape libere și pe soția acestuia, Florina Georgescu, PR la International British School din București.

Campionul mondial  a vorbit în cadrul emisiunii moderate de Romeo Chiriac despre secretele performanțelor sale și cum a ajuns să îi inspire pe tineri.

Florina Georgescu ne-a descris stările și emoțiile trăite de membrii familiei lui Paul în timpul și în afara competițiilor.

Vizioneaza inregistrarea emisiunii AICI.

Tot în cadrul emisiunii, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica ”Alegeri Potrivite”.

Ce Alegeri Porivte putem face in aceasta perioada?

Tema universala actuala este cea a GRATIEI. Vorbim de acea stare care coboara asupra noastra, din exterior si ne face sa ne deschidem spre noi adevaruri, spre noi vibratii si spre noi limite. Astrele MERCUR si LUNA ne ajuta saptamana aceasta sa armonizam si sa echilibram corpul mental, dar si pe cel emotional. Asadar psiho-emotionalul este sustinut sa ajunga la noi intelesuri, la noi AHA-uri, care vor aduce o noua perceptie personala asupra vietii.

E cazul sa nu luam viata prea in serios, ci sa ramanem deschisi si conectati la ceea ce ne aduce viata (realitatea), indiferent de conjunctura exterioara, indiferent de temperatura de afara!

Asadar, faceti alegeri potrivite pentru a va identifica atributele si calitatile pozitive pe care le aveti si manifestati-le in viata de zi cu zi.

Aboneaza-te la canalul youtube si fii la curent cu noutatile despre ALEGERI POTRIVITE!

 

 

Cuvinte cheie